افتتاح مرکز خانه هوشمند در دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۵۴۲۴ اخبار دانشکده

مرکز  تحقیقاتی خانه هوشمند با حضور رئیس دانشگاه بیرجند روزسه‌شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ در دانشکده فنی و مهندسی فردوس افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی ، مرکز تحقیقات خانه هوشمند دانشکده فنی فردوس با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، مهندس میرزایی فرماندار فردوس و جمعی از مسئولان افتتاح شد.

این مرکز تحقیقاتی با هدف آشنایی دانشجویان با مباحث هوشمند سازی ساختمان، ایجاد بستری برای پژوهش اعضای هیأت علمی و نیز جذب پروژه­های هوشمندسازی راه ­اندازی شده است.

مهندس سروری، مسئول راه ­اندازی این مرکز تحقیقاتی با بیان ضرورت هوشمندسازی خانه­ ها و ساختمان­ها در عصر جدید برای کاهش مصرف انرژی اظهار داشت: با هوشمندسازی هر ساختمان تقریباً 40% مصرف انرژی کاهش می­یابد. به‌علاوه، هوشمندسازی ساختمان امکان کنترل از راه دور وسایل را برای مشترکین فراهم می­سازد و باعث افزایش رفاه آنها می­شود.

لازم به توضیح است؛ پس از افتتاح مرکز تحقیقاتی خانه هوشمند، دکتر خامسان با اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده، جهت بررسی مسائل جاری دانشکده تشکیل جلسه داد.

کلید واژه ها: دانشکده فنی فردوس