در راستای برنامه ششم توسعه کشور و سند چشم انداز دانشگاه انجام شد:

واگذاری باغ امیریه به بخش خصوصی

۰۶ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۴ کد : ۹۹۵۸ اخبار ستادی
 باغ امیریه در راستای برنامه ششم توسعه کشور و سند چشم انداز ۱۴۰۲ دانشگاه بیرجند  به بخش خصوصی واگذار شد.
واگذاری باغ امیریه به بخش خصوصی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه واگذاری باغ امیریه به بخش خصوصی روز شنبه 5 مهر 1399 با حضور دکتر سیدوحید اسلامی معاون اداری و مالی دانشگاه و رئیس کمیته تخصصی باغ امیریه در محل باغ امیریه برگزار شد.
دانشگاه بیرجند در راستای الزمات برنامه ششم توسعه کشور و سند چشم‌انداز 1402 دانشگاه، به منظور استفاده بهینه از امکانات و نیروی انسانی، صرفه جویی و افزایش درآمدها، بخش‌های زرشک، پسته، عناب، درختان میوه و زمین گلخانه مجتمع رفاهی- فرهنگی باغ امیریه را به بخش خصوصی واگذار کرد.
با واگذاری این بخش از باغ امیریه  سالیانه حدود 500 میلیون تومان هزینه‌های پرسنلی و ... کاهش خواهد یافت.
کمیته‌ای تخصصی زیر نظر معاون اداری و مالی و رئیس  پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست  نظارت بر حسن انجام کار را برعهده خواهند داشت.