بررسی مشکلات آموزش مجازی در جلسه مسئولین دانشکده فنی فردوس با دبیران تشکل های دانشجویی

۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۳ کد : ۷۶۲۳ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۳۰۶۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، جهت بررسی مشکلات دانشجویان دانشکده فنی فردوس در روش آموزش مجازی، جلسه ای با حضور مسئولین دانشکده و دبیران تشکل های مختلف دانشجویی برگزار شد. در این جلسه که روز یکشنبه مورخ 31/۱/1399 با حضور رئیس، معاونین و مدیران گروه های دانشکده برگزار شد، نمایندگان دانشجویان به بیان مشکلات آموزش مجازی و سامانه lms و نقطه نظرات خود برای بهبود کیفیت آموزش مجازی پرداختند. مسئولین دانشکده نیز ضمن تقدیر از همراهی و همکاری بسیار ارزشمند دانشجویان، تلاش مضاعف دانشجویان را عامل اصلی موفقیت در این روش آموزشی دانستند و ابراز امیدواری کردند درخواست های دانشجویان را پیگیری نموده تا کیفیت آموزش در هفته های آتی با همکاری دانشجویان و اساتید مطلوب تر از وضع موجود باشد.

آخرین ویرایش۳۱ فروردین ۱۳۹۹