برگزاری شب شعر ریحانه و بزرگداشت مقام مادر و روز زن در دانشکده فنی فردوس

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۲ کد : ۶۹۵۶ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، به منظور گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و تجلیل از مقام شامخ زن، جلسه ای همراه با برگزاری شب شعر ریحانه در دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار شد. در این جلسه دکتر واحدی پور ضمن تبریک دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و روز زن، به نقش پر رنگ زن در خانواده و اجتماع اشاره کرد و افزود: زن معلمی است که از تربیت مکتب او، مرد به معراج می رود. وی با ستایش بانوان همکار و موفق دانشکده، گفت: با همت این بانوان پرتلاش، سهم زنان در موفقیت های علمی و اجتماعی در جامعه امروز ما، بسیار برجسته تر از گذشته و قابل تحسین است.
گفتنی است در این جلسه شاعران شهرستان، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده و خانواده هایشان حضور داشتند. در پایان مراسم از بانوان شاغل دانشکده و همسران کارکنان تجلیل و قدردانی شد.