برگزاری اولین نشست هم اندیشی کمیته برگزاری جشنواره هفته مهندس

۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۶ کد : ۶۸۴۳ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
اولین نشست هم اندیشی کمیته برگزاری جشنواره هفته مهندس با حضور دکتر ذوالفقاری رئیس پردیس مهندسی و اعضای انجمن علمی عمران و نمایندگان انجمن علمی دانشجویی مکانیک،معدن،مخابرات،قدرت و کامپیوتر برگزار شد.
برگزاری اولین نشست هم اندیشی کمیته برگزاری جشنواره هفته مهندس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، اولین نشست هم اندیشی کمیته برگزاری جشنواره هفته مهندس با حضور دکتر سیدعلیرضا ذوالفقاری رئیس پردیس مهندسی، اعضای انجمن علمی عمران و نمایندگان انجمن علمی دانشجویی مکانیک،معدن،مخابرات،قدرت و کامپیوتر در روز یکشنبه مورخ 13بهمن 98 در محل اتاق جلسات حوزه ریاست پردیس مهندسی برگزار شد.
در این جلسه دکتر ذوالفقاری ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در این نشست در خصوص نحوه برگزاری جشنواره روز مهندس با اعضای انجمن علمی عمران به عنوان کادر اجرایی بحث و گفتگو  کرد.
جشنواره هفته مهندس 5 اسفندماه 98 در روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس در پردیس مهندسی برگزار خواهد شد.