بازدید معاون امور حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی خراسان جنوبی

۱۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۸:۵۰ کد : ۴۰۴۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر حسین سیمائی صراف معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این بازدید که با حضور معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، مدیرکل امور مجلس و رئیس دانشگاه فنی حرفه ای ، رئیس دانشگاه بیرجند و رئیس جهاد دانشگاهی برگزار شد، جلال الدین صادقی رئیس جهاد دانشگاهی ضمن خیرمقدم به حاضران، با ارائه گزارشی ظرفیت ها و پتانسیل های این مجموعه را نام برد.
دکتر سیمائی صراف معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم  در این بازدید با اشاره به دستاوردهای جهاد دانشگاهی از ظرفیت های ایجاد شده در این مجموعه از جهاد دانشگاهی ابراز رضایت نمود.