سفر اعضای کمیسیون آموزش مجلس و معاونان وزارت علوم تحقیقات و فناوری به خراسان‌جنوبی

۱۸ تیر ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۳ کد : ۴۰۳۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به همراه برخی از معاونان و مدیران وزارت علوم تحقیقات و فنّاوری، وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت و درمان، فردا چهارشنبه ۱۹ تیر۱۳۹۸ به خراسان جنوبی سفر می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، قرار است این مسئولان، چهارشنبه از شهرستان‌های استان بازدید و نقاط قوت، ضعف، کاستی‌ها و کمبودها آموزشی را از نزدیک بررسی کنند.

مطابق برنامه تعیین شده، بعد از بازدیدهای میدانی مسئولان، صبح پنجشنبه جلسه ای در محل تالار بشارت مرکز بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند جهت بررسی مسائل و مشکلات و جمع بندی برگزار خواهد شد.