جلسه بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند در مشهد مقدس برگزار شد

۱۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۶ کد : ۳۹۹۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
جلسه بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند با حضور جمعی از بیرجندی های مقیم مشهد روز پنج شنبه ۱۳ تیر۹۸ در سالن جلسات سازمان میراث فرهنگی و گردشگری خراسان برگزار شد.
جلسه بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند در مشهد مقدس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این جلسه با حضور دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر فرزین مدیر روابط عمومی، دکتر ناصح مدیرعامل بنیاد حامیان و دکتر نوربخش، مهندس زینلی، دکتر زمانی و فلاحی رئیس و اعضای هیأت مدیره بنیاد حامیان، خیرین و بیرجندی های مقیم مشهد برگزار شد.
در این نشست برنامه ها، اهداف و پروژه های اجرا شده و در حال اجرای بنیاد حامیان برشمرده شد.
معرفی دانشگاه بیرجند و بیان روشهای همکاری در پروژه های دانشگاه از مواردی بود که جهت جذب خیرین در این نشست ارائه شد.
شایان ذکر است قبل از این جلسه اعضای بنیاد حامیان با حضور در منزل دکتر نوربخش با وی دیدار کردند.