گزارش عملیات ساختمانی سال ۱۴۰۲ تشریح شد

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۴ کد : ۲۷۵۸۸ اخبار برگزیده
مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه، گزارش عملیات ساختمانی سال ۱۴۰۲ را تشریح کرد.
گزارش عملیات ساختمانی سال ۱۴۰۲ تشریح شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مهندس یعقوبی در تشریح گزارش اقدامات صورت گرفته، گفت: سیمان کاری محوطه پردیس شوکت آباد در اماکن مورد نیاز انجام شد و همچنین در این راستا بهسازی پیاده روی بین دانشکده علوم و کتابخانه مرکزی و محوطه خوابگاه سرو و دانشکده هنر انجام شد. همچنین جهت چاه جدید پردیس شوکت آباد اتاقک مخصوص احداث گردید. آماده سازی موتورخانه خوابگاه سرو 5 با دیوارچینی و اجرای سقف در این مکان صورت گرفت و آب نما مرکزی دانشکده کشاورزی تعمیر و بازسازی شد. در دانشکده کشاورزی همچنین 10 عدد منهول جهت لوله آب اصلی این دانشکده اجرا شد.
ـ وی با اعلام اینکه در کتابخانه مرکزی تعمیراتی شامل تعویض تعدادی از سرامیکها انجام شد، افزود: موزاییک های فرسوده پردیس کشاورزی انجام شد.
ـ تعویض لوله‌ها و شیر آلات در بلوار دانشگاه، تعمیر لوله آب باران خوابگاه توحید و صدف و اصلاح لوله شوفاژ ساختمان مهارت‌آموزی انجام شد. قسمتی از کنده کاری های متفرقه جهت تعمیرات تاسیساتی، ایزوگام مسجد امام صادق(ع) پس از شیب‌بندی مناسب انجام شد. شیب‌بندی و ایزوگام بام آموزش کشاورزی، ایزوگام ساختمان آزمایشگاه تحقیقاتی و سلف برادران، بازسازی سرویس‌ها و اجرای سقف کاذب طبقه اول و دوم خوابگاه توحید انجام شد.
ـ وی ادامه داد: تمامی درب‌های فرسوده خوابگاه گلستان تعویض گردید و جداول در چهارراه نقیله اصلاح گردید، اجرا و تعمیر گریل های سلف کشاورزی و کنده کاری و اجرای منهول جهت رفع اساسی مشکل فاضلاب در دانشکده کشاورزی و تعمیرات اساسی سرویس های دانشکده علوم صورت گرفت.
مهندس یعقوبی با اشاره به تعمیر نمای سالن امید و ساخت فونداسیون، حفاظ و سایبان جهت دستگاه چیلر اتاقک رشد دانشکده کشاورزی و ایجاد رمپ برای تردد معلولین و ... در ورودی ساختمان این دانشکده، گفت: علاوه بر رنگ آمیزی پردیس علوم رفتاری، رنگ آمیزی سلف، پیاده رو در خوابگاه ابوذر و دانشکده کشاورزی انجام شد. ساخت آلاچیق محوطه خوابگاه صدف و مرمت آبنما در این خوابگاه و خوابگاه سرو انجام شد. در ادامه گزارش وی عنوان کرد: اتاق های ورزش خوابگاه صدف و سرو نیز رنگ آمیزی شد.
علاوه بر تعمیرات جزئی در خوابگاه‌های دانشجویی، تعمیر و بازسازی کلی سایت دانشکده علوم رفتاری و سنگ کاری میدان نماز، احداث آشپزخانه و سرویس بهداشتی جهت نگهبانی ورودی دانشگاه و خوابگاه امیر و احداث حوضچه ها در سطح دانشگاه با پیگیری و همت همکاران مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی صورت گرفته است.