بازدید سرزده رئیس دانشگاه از موزه، مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند

۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۸ کد : ۲۷۱۵۴ اخبار برگزیده
دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، طی بازدیدی سرزده از موزه، مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه، امروز چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۲، از روند پیشرفت موزه و آخرین اقدامات این مجموعه بازدید کرد.
بازدید سرزده رئیس دانشگاه از موزه، مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در بازدید دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند از موزه، مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه که با حضور دکتر خلیل‌نژاد، سرپرست روابط عمومی برگزار شد، بتول می‌خوش، کارشناس موزه، مرکز اسناد و مفاخر در خصوص جدیدترین اقدامات این مجموعه در راستای تکمیل بخش اسناد توضیحاتی ارائه کرد.
همچنین فرایند کار گرافیکی و تصویرسازی غرفه‌های مستندنگاری آموزش در بیرجند توسط احسان باقریان، کارشناس روابط عمومی تشریح گردید.
طی این بازدید، دکتر لامعی بر مستندنگاری دقیق و علمی و مطابق آخرین روشهای موزه داری و مستندسازی فرایندهای فرهنگی تاکید کرد. همچنین تسریع در فرآایند تکمیل بخشهای باقیمانده موزه با هدف افتتاح آن از دیگر مطالبات ریاست دانشگاه در این بازدید بود.