پانزدهمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه ۹۹/۰۹/۱۰ به صورت مجازی برگزار شد.

۱۱ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۰ کد : ۱۰۷۸۷ اخبار دانشکده

پانزدهمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه 99/09/10 ساعت 10 به صورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه ضمن بررسی موارد آموزشی روز پردیس به راهکارهای جذب دانشجو در مقاطع مختلف اشاره شد.در بخش پژوهشی نیز پس از طرح موارد پژوهشی و پروپوزالهای رسیده به این حوزه، بررسی و جمع بندی زمینه های همکاری آموزشی و تحقیقاتی در بخش کشاورزی با سرمایه گذارچینی و توجه به پتانسیل های موجود در پردیس کشاورزی و بویژه امکانات دره امیریه، همکاری در بحث آب و پساب و تحقیقات مشترک روی آب شور مورد تأکید قرار گرفت.

در پایان نیز جناب آقای دکتر غیاثی مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط جامعه و صنعت پردیس با اطلاع رسانی در زمینه فرصت مطالعاتی اعضای هیأت علمی در جامعه و صنعت ، بیان داشتند که علاقمندان می توانند جهت ثبت درخواست ها و محورهای همکاری و همچنین اطلاع از نیازهای فرصت مطالعاتی شرکتها و دستگاههای اجرایی به سایت دفتر ارتباط جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس زیر مراجعه نمایند.