همزمان با برگزاری همایش تجلیل از واقفین در بخش حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی صورت گرفت:

رونمایی از کتاب وقف عالمان و حاکمان در بیرجند و قاینات

۰۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۳ کد : ۱۰۲۶۹ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
تعداد بازدید:۲۹۴۸
همزمان با برگزاری همایش تجلیل از واقفین حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی، کتاب عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند با عنوان وقف عالمان و حاکمان در بیرجند و قاینات رونمایی شد.
رونمایی از کتاب وقف عالمان و حاکمان در بیرجند و قاینات

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همایش تجلیل از واقفین در بخش حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی به صورت ویدئو کنفرانس با حضور آیت الله عارفی مدیر حوزه علمیه معصومیه بیرجند، حجه الاسلام نوفرستی قائم مقام نماینده ولی فقیه در استان، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان، حجه الاسلام خسروی مدیر حوزه های علمیه استان و نمایندگان ادارات اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های استان برگزار شد.
در بخشی از این همایش رونمایی از کتاب وقف عالمان و حاکمان در بیرجند و قاینات توسط آیت الله عارفی صورت گرفت.
در ادامه دکتر شاطری ضمن معرفی بخش‌های مهم کتاب مذکور از سابقه و اهمیت موقوفات استان در حمایت از حوزه‌های علمیه مطالبی را بیان داشت.
پیشنهاد تالیف کتابی در خصوص معرفی حوزه‌های علمیه استان و موقوفات آن نیز از دیگر مباحثی بود که مورد توجه و تاکید مدیر حوزه علمیه معصومیه و مدیر حوزه‌های علمیه استان قرار گرفت.

آخرین ویرایش۰۱ آبان ۱۳۹۹