دومین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۵ کد : ۲۷۷۸۲ اخبار دانشکده

دومین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۲۴ با حضور اعضای شورا در محل دفتر ریاست پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برگزارشد.

در آغارز جلسه دکتر مهدی جهانی، رئیس پردیس ضمن تبریک دهه کرامت و تولد با سعادت حضرت معصومه سلام الله علیها و حضرت امام رضا علیه السلام مصوبات شورای دانشگاه را اطلاع رسانی کردند.

در ادامه دکتر سهراب محمودی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس، نیز ضمن تبریک دهه سرآمدی آموزش برای اساتید و کلیه همکاران حوزه آموزشی پردیس آرزوی موفقیت نمودند.سپس در خصوص صدور گواهی برای کارگاههادر دهه سرآمدی که توسط اعضای هیأت علمی برگزار شده، اعطای گواهی برای اعضای غیر هیأت علمی و شرکت کنندگان از سوی هر دانشکده، تمدید مهلت بررسی آموزانه ها تا ۲۸ اردبهشت، اطلاع رسانی در خصوص مهلت ثبت نام آزمون جامع تا ۶ خرداد و برگزاری آزمون در ۲۰ خرداد ماه، سی‌ و سومین دوره ارزشیابی الکترونیکی کیفیت تدریس، امکان ثبت ارزشیابی آزمونهای میان ترم در سامانه، و تآکید بر عدم تغییر ساعت و تاریخ امتحانات پایان ترم توسط گروهها توضیحاتی را ارائه کردند. موارد آموزشی ، درخواستهای گروهها و بررسی طرحهای پژوهشی دانشجویان از دیگر مواردی بود که در بخش آموزشی مورد بررسی و تبادل نظر قرارگرفت.

سپس دکتر محمدرضا بخشی، معاون اداری و مالی پردیس، بر ارسال هرچه سریعتر درخواست خرید تجهیزات آزمایشگاهها جهت تأمین اعتبار تأکید نمودند.

موارد پژوهشی و کارآفرینی نیز در ادامه جلسه توسط دکتر  مسلم رستم پور، مسئول امور پژوهشی پردیس و دکتر جواد نوعی مسئول کارآفرینی پردیس به اطلاع حضار رسید.