سخنرانی عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در کنفرانس بین المللی Saffron and seed spices
کنفرانس بین المللی زعفران و گیاهان ادویه ای (Saffron and Seed Spices-Innovative Technologies for Sustainable Development) در روزهای 7 و 8 نوامبر 2021 (16 و 17 آبانماه 1400) توسط دانشگاه علوم و فناوری کشاورزی کشمیر هند (SKUAST: Sher-e-Kashmir University of Agricultural Sciences & Technology) بصورت ترکیبی (حضوری و مجازی) برگزار شد. در این کنفرانس دکتر حمیدرضا فلاحی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند (گروه پژوهشی زعفران) و مسئول گروه پژوهشی گیاه و تنش های محیطی به عنوان سخنران کلیدی مقاله ای با عنوان راهکارهای سازگاری زعفران به تغییر اقلیم (Saffron Adaptability Approaches to Climate Change) ارایه نمود. در این کنفرانس علمی علاوه بر محققان سایر کشورها، بیش از 20 محقق حوزة زعفران از ایران از جمله اعضای انجمن علمی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشگاه بیرجند (بصورت مجازی) حضور داشتند.