فرماندار فردوس و مسئولان این شهرستان با رئیس دانشگاه دیدار کردند

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۸:۳۴ کد : ۲۷۸۶۵ اخبار برگزیده
حجت الاسلام حسین عرب، امام جمعه شهر اسلامیه، مهندس روشن، فرماندار شهرستان فردوس و مهدی علی‌پرست رئیس شورای شهر فردوس با همراهی رئیس و اعضای شورای شهر باغستان و اسلامیه، امروز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با دکتر لامعی رئیس دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه دیدار کردند.
فرماندار فردوس و مسئولان این شهرستان با رئیس دانشگاه دیدار کردند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در دیدار مسئولان شهرستان فردوس و شهر باغستان و اسلامیه با رئیس دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه به همکاری متقابل دستگاه‌های اجرایی شهرستان فردوس و دانشکده فنی فردوس تأکید کردند.
در این نشست، در خصوص خرید خوابگاه یاد شقایقها با همت فرمانداری و دانشگاه تبادل نظر صورت گرفت. همچنین مقرر شد ۳۰هکتار زمین دانشگاه برای احداث دانشکده فنی فردوس در نظر گرفته شود.
در ادامه فرماندار فردوس، برای انجام آسفالت ۲ کیلومتر از فضای دانشکده و زیباسازی ورودی دانشکده فنی فردوس قول مساعد داد.