به مناسبت هفته سراهای دانشجویی انجام شد؛

بازدید رئیس دانشگاه از سراهای دانشجویی و بازارچه دانشجویی

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۵۰ کد : ۲۷۸۴۰ اخبار ستادی
دکتر احمد لامعی، رئیس دانشگاه با همراهی جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه از سراهای دانشجویی و بازارچه دانشجویی شامگاه دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ بازدید کرد.
بازدید رئیس دانشگاه از سراهای دانشجویی و بازارچه دانشجویی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکترلامعی، رئیس دانشگاه با همراهی دکتر موسوی، معاون دانشجویی، دکترفرزانه پور، معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر مزگی نژاد، مدیر حراست و دکتر چهکندی، مدیر دانشجویی و  دکتر سمیه حمیدی رئیس گروه امور هدایت استعداد های درخشان از بازارچه دانشجویی در محل سالن زعفران بازدید کرد.
رئیس دانشگاه در حاشیه بازدید از نزدیک به بحث و گفتگو با دانشجویان پرداخت و دانشجویان ضمن ابراز رضایت از برگزاری این بازارچه براستمرار آن در طول سال تحصیلی تاکید کردند.
در ادامه رئیس دانشگاه بیرجند با همراهی دکتر موسوی، دکتر مزگی نژاد و دکتر چهکندی از سراهای دانشجویی ابوذر و توحید بازدید  کرد  و دانشجویان به طرح دیدگاه‌ها و بیان نظرات و پیشنهادات خود در مورد سرویس‌های دانشجویی، خوابگاهها، تغذیه و مقررات تردد داخل دانشگاه پرداختند.