به مناسبت ولادت کریمه اهل بیت و روز دختر برگزار شد؛

ویژه برنامه دخترانه

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۱۲ کد : ۲۷۷۷۰ اخبار ستادی
ویژه برنامه دخترونه به مناسبت ولادت کریمه اهل بیت و روز دختر در محوطه بیرونی سلف خواهران روز شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به همت هیات محبان المهدی «عج» برگزارشد.
ویژه برنامه دخترانه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ویژه برنامه دخترونه به مناسبت ولادت حضرت معصومه «س»غرفه های محصولات فرهنگی ، ملزومات حجاب و کتاب..برپا شد.
در این برنامه  حجت الاسلام و المسلمین حاجی آبادی در مورد جایگاه زن در ادیان دیگر  مطالبیبیان داشت و همچنین به حفظ و کرامت زن در اسلام پرداخت .
در ضمن حجت الاسلام و المسلمین جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بیرجند، ضمن حضور در برنامه و تبریک روز دختر به دانشجویان حاضر در برنامه دخترونه  از غرفه‌ها بازدید کردند.
در پایان از بین شرکت کنندگان در نشست قرعه کشی بعمل آمد و به همه دختران ضمن پذیرایی و اهدای یک گلدان  تقدیر بعمل آمد .
در این برنامه برای پویش فقط برای خدا و دعوت به چالش حال خوب دانشجویان ثبت نام انجام شد.