با حضور نمایندگانی از اداره کل فنی و حرفه ای استان برگزار شد:

نشست تخصصی دبیران و اعضای انجمن های علمی و کانون‌های فرهنگی

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۰ کد : ۲۷۶۱۳ اخبار ستادی
نشست تخصصی دبیران و اعضای انجمن های علمی و کانون‌های فرهنگی با نمایندگان فنی حرفه‌ای و رئیس گروه هدایت استعدادهای درخشان برگزار شد.
نشست تخصصی دبیران و اعضای انجمن های علمی و کانون‌های فرهنگی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابتدای این نشست دکتر محمدی، مدیر فرهنگی با اشاره به اهمیت ارتباط انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی با نهادهای دیگر، استفاده از این پتانسیل‌ها را برای پیشبرد اهداف دانشگاه ضروری دانست.
 در ادامه دکتر رجبی، نماینده فنی حرفه‌ای از ظرفیت‌های فنی حرفه ای سخن گفت و افزود: آمادگی برگزاری هر کارگاهی را داریم. انجمن‌ها و کانون‌ها می‌توانند این کارگاه ها را با مدرک فنی حرفه ای برگزار کنند.
 سپس دکتر حمیدی، رئیس گروه هدایت استعدادهای درخشان به شیوه‌نامه سرآمدها اشاره کرد و گفت: امتیازات ویژه ای به انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی اختصاص داده شده که از جمله خدمات رایگان سلف، خوابگاه و شرکت در کارگاه‌ها است.