تجلیل از استادان دانشگاه بیرجند به مناسبت روز معلم

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۱ کد : ۲۷۶۰۹ اخبار ستادی
همزمان با دهه سرآمدی آموزش و به منظور تجلیل و پاسداشت مقام استادان دانشگاه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، با حضور در پردیس‌های مهندسی و علوم رفتاری و دانشکده ادبیات و علوم انسانی با اهدای گل از مقام شامخ استادان تقدیر کرد.
تجلیل از استادان دانشگاه بیرجند به مناسبت روز معلم

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم تقدیر از استادان دانشگاه در پردیس مهندسی با حضور دکتر حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، جمعی از مدیران حوزه آموزشی و دکتر رضوی رئیس این پردیس انجام شد.
معاون آموزشی دانشگاه با حضور در اتاق اساتید و کلاسهای درسی با اهدای شاخه گل از خدمات شایسته تقدیر استادن قدردانی به عمل آورد.
همچنین در این روز، معاون آموزشی دانشگاه در پردیس‌های علوم، علوم رفتاری و دانشکده ادبیات و علوم انسانی حاضر شد و با همراهی مدیران و مسئولان ضمن حضور در کلاسهای درس و اتاقهای اساتید، روز معلم را به استادان تبریک گفت و با اهدای شاخه گل، از اعضای هیأت علمی تقدیر به عمل آورد.