بازدید دانشجویان مهندسی شهرسازی از باغ تاریخی اکبریه

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۱:۰۸ کد : ۲۷۵۴۶ اخبار دانشکده
بازدید دانشجویان مهندسی شهرسازی از باغ تاریخی اکبریه

دانشجویان مهندسی شهرسازی در یک بازدید آموزشی، از باغ تاریخی اکبریه دیدن کردند

در راستای درس بوم شناسی و برنامه‌ریزی محیطی، گروهی از دانشجویان رشته مهندسی شهرسازی به همراه دکتر خلیل نژاد، از باغ اکبریه واقع در بیرجند بازدید به عمل آوردند. این بازدید که با هدف آشنایی عملی دانشجویان با خدمات بوم شناختی باغ‌های تاریخی انجام شد، فرصتی بود تا دانشجویان با چهار محور اصلی خدمات فرهنگی، تنظیمی، تولیدی و زیستگاهی باغ‌ها به صورت میدانی آشنا شوند.

باغ اکبریه که یکی از آثار تاریخی شهر بیرجند است و در دوره قاجاریه ساخته شده، امروزه به عنوان یکی از میراث‌های جهانی یونسکو شناخته می‌شود. این باغ با معماری خاص و وسعتی حدود ۴۵ هزار مترمربع، نمونه‌ای بارز از باغ‌های ایرانی است که علاوه بر ارزش‌های تاریخی و فرهنگی، از اهمیت بوم شناختی بالایی برخوردار است.

در این بازدید، دکتر خلیل نژاد با طرح سوالات کاربردی و بحث و تبادل نظر، دانشجویان را به درک عمیق‌تری از ظرایف طراحی بوم شناختی باغ‌های تاریخی رهنمون ساخت. این تجربه عملی، دانشجویان را با چگونگی ادغام اصول بوم شناسی در طراحی و حفاظت از باغ‌های تاریخی آشنا کرد و اهمیت حفظ این میراث فرهنگی و طبیعی را به آن‌ها یادآوری نمود